Dr. Horváth Zoltán és Dr. Mika Péter vezető orvosaink a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának adjunktusai. Orvosi diplomájukat, később szülészet-nőgyógyászat szakvizsgájukat a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezték. Mindketten közel két évtizede foglalkoznak várandósokkal és nőgyógyászati betegekkel. Várandósgondozáson és műtéti tevékenységen túl, gyakorló ultrahangos szakemberek, valamint a genetikai tanácsadás keretében is ellátnak magas kockázatú várandósokat. A nőgyógyászati palettát szélesítendő, a lézeres beavatkozások irányába fordult érdeklődésük, mivel meggyőző nemzetközi és hazai eredmények mutatkoznak ezen a területen. A hagyományos műtétekkel és azok mellékhatásaival szemben (hosszú műtéti várólisták, műtétekkel járó esetleges szövődmények, kezelés közben és után érzett fájdalom, hosszú felépülési idő, stb.) a lézeres kezelésekkel gyorsan, hatékonyan, szövődménymentesen és az esetek nagyrészében fájdalommentesen érhető el a kívánt eredmény. A lézerrel kezelt páciensek elégedettsége és látványos javulása bizonyítja ennek a módszernek a létjogosultságát.

Dr. Horváth Zoltán

szülész – nőgyógyász szakorvos
Lumena Alapító - Tulajdonos

„Az első győri orvosi lézerközpont létrehozása régi álmom. Bízom benne, hogy ennek megvalósításával hozzájárulhatok a hozzánk érkező betegek gyors, hatékony és fájdalommentes gyógyításához, gyógyulásához.”

Magánrendelés ideje: kedd, szerda, péntek
Bejelentkezés: +36 (30) 406-5809
E-mail: hozotya@gmail.com

Szakmai önéletrajz:

1977. április 19-én születtem Mosonmagyaróváron. 1995-ben érettségiztem a győri Révai Miklós Gimnáziumban. 2001-ben szereztem általános orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Rezidensi időm nagy részét a budapesti I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán töltöttem. 2001 óta a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom. 2007-ben tettem szülészet-nőgyógyászatból szakvizsgát. Közel 20 éve foglalkozom várandós gondozással, szülés vezetéssel, nőgyógyászati betegek vizsgálatával. A kórházban ultrahangszűrést is ellátok, és napi szinten végzek nőgyógyászati műtéteket. Fő érdeklődési területem a magzati ultrahang-diagnosztika és a perinatológia. Rendszeresen részt veszek magyar és nemzetközi szülészeti – nőgyógyászati kongresszusokon. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, képzést, új ismeretek, eljárások elsajátítását. Célom, hogy naprakész legyek a legújabb kutatások, szakmai irányelvek terén. Munkám alapja ez a célkitűzés, a maximalizmus, a szakmai alázat, a betegeken való segíteni akarás és a közel 20 év alatt szerzett gyakorlati tapasztalat. A lézeres orvoslás, azon belül is a lézeres intimplasztika iránt több éve, a lézeres gyógyítás Magyarországra érkezése óta érdeklődöm. Rendszeres látogatója vagyok az orvosi lézeres konferenciáknak és szakmai továbbképzéseknek, ahol több orvosi lézergép gyártó termékét is megismerhettem, kipróbálhattam.

Társasági tagság:
 • Magyar Nőorvos Társaság (MNT)
 • Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság (MSZNUT)
 • International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG)

Dr. Mika Péter

szülész – nőgyógyász adjunktus
Lumena Alapító - Tulajdonos

„Munkám során kiemelten fontosnak tartom a szakma iránti alázatot, az állandó tanulás szükségét, betegekkel történő empatikus bánásmódot. Szeretem a hivatásomat.”

Magánrendelés ideje: hétfő, kedd délután
Bejelentkezés: +36 (70) 451 1251
E-mail: mikapeternorbert@gmail.com
Szakmai önéletrajz:

1976. január 10-én születtem Szombathelyen. Általános iskolai és gimnáziumi évek után tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán folytattam. 2000-ben általános orvosi diplomát szereztem. Az egyetem elvégzése után a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kezdtem hivatásomat gyakorolni. Jelentős gyakorlati időt töltöttem Budapesten az. I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán is. Szülészet-nőgyógyászatból 2006-ban szakvizsgáztam. Várandósgondozással 2003 óta foglalkozom. A szülészet-nőgyógyászaton belül a genetika (genetikai tanácsadás, invazív genetikai diagnosztika), majd az ultrahang vizsgálatok irányában szakosodtam. Időközben próbáltam minél több gyakorlati tapasztalatot szerezni, melyben osztályunk nagy betegforgalma is segítségemre volt. Számos konferencián részt vettem hallgatóként és előadóként is. A Széchenyi Egyetem Egészségtudományi Tanszékének külsős oktatójaként szülésznő-, diplomás ápoló és képi diagnosztikai hallgatók képzésében rendszeresen részt veszek. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, valamint a Perinatológiai Szekciónak.

Dr. Györe Márta Katalin

bőrgyógyász-kozmetológus főorvos lézer terapeuta, dermatopatológus

„Évek óta dolgozom lézertechnológiával, melynek hatékonyságát pácienseim bőrének állapota egyértelműen igazolja vissza.“
Magánrendelés ideje: hétfő, kedd, szerda, péntek - 10:00-18:00 között
Bejelentkezés: +36 (30) 342 7896, +36 (30) 316 5624
E-mail: drgyoremarta@gmail.com

Esztétikai kezelések

 • Fokozott hónalji izzadás kezelése botulinum toxinnal
 • Ránctalanítás botulinum toxinnal (homlok és szem környéke)
 • Plasmage vágás nélküli szemhéjplasztika
 • Venus Viva kezelések 
 • Diamond Polar kezelések
 • Mezotherapia (arc, nyak, hajas fejbőr)
 • Dermaroller
 • Thread lifting bioszálbehuzásos arckontúrozás
 • Kémiai hámlasztás

Bőrgyógyászati kezelések

 • Akne
 • Allergia vizsgálat, allergia tesztek
 • Anyajegy szűrés 
Már egyetemi tanulmányaim során megfogalmazódott bennem, hogy olyan területen szeretnék dolgozni, ahol egyszerre alkalmazhatom belgyógyászati, sebészeti, gyermekgyógyászati, pszichiátriai ismereteimet is. Ezért szerettem volna bőrgyógyász lenni. Hiszen a bőr egyszerre árulkodik más szervi bajokról és lelki problémákról is. A kiváltó okok megszüntetése nélkül csak a felszíni tüneteket lehet eltüntetni, de a baj forrása megmarad. A patológián eltöltött évek megtanítottak arra, hogy ne a betegséget akarjam meggyógyítani, hanem az embert.  Az orvoslásban sok betegséggel szembe lehet szállni, de az idő múlásával nem. Ezért fordult érdeklődésem az esztétika irányába. Ki ne szeretne jobban kinézni, fiatalabbnak látszani? Az öregedés elkerülhetetlen, de miért kellene ennek jól látható külső jegyeit is viselnünk? Az egészséges életmód, a rendszeres mozgás, a megfelelő étkezés nem helyettesíthető, de jelenleg számos elérhető és biztonságos eljárás alkalmazható, amelyek kíméletesen oldanak meg esztétikai problémákat és hatékonyan segítenek szembeszállni az idő múlásának látható jeleivel.
 • Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvos Kar (1983-1989)
 • Petz Aladár Megyei Oktató Kórház (PAMOK), Győr, Pathológiai Osztály Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetem (1989-1994)
 • Pathológiai szakvizsga kiváló eredménnyel (1994)
 • PAMOK, Győr Bőrgyógyászati Osztály, Szent László Kórház AIDS Osztály, Heim Pál Gyermekkórház Bőrgyógyászati Osztály
 • SOTE Bőr-és Nemikórtani Klinika, STD Ambulancia, Mycológiai Labor (1995-1999)
 • PAMOK Plasztikai Sebészeti Osztály (1998-tól)
 • Bőrgyógyászat- venereológia- kozmetológiai szakvizsga kiváló eredménnyel (1999-től)
 • Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézet Győr, 2003-tól Intézet vezető főorvos (2000-2010)
 • magánorvosi rendelés, Aranysas Patika Győr (2000-től)
 • Kapuvári Bőrgyógyászati Szakrendelő főorvosa (2010-2016)
 • Pannonhalmi Bőrgyógyászati Szakrendelés főorvosa (2012-2018)
 • Pannonderm Esztétikai és Lézerközpont főorvosa (2015-2018)
 • rendszeres részvétel esztétikai kurzusokon, mezotherapia, peeling, száltechnikák, botox (Medicontur Esthetics, Tensus Medical Kft, Ewopharma) (2010-től)
 • Dermatoscopos Továbbképző tanfolyam. A Magyar Dermatológiai Társaság tagja. Rendszeres továbbképzések és konferenciákon való résztvétel (2017–től)


Mika Eszter

Lumena Alapító - Tulajdonos

„Minden nap azért öltöm fel műtősruhám, hogy embereken segíthessek.“

Azon szerencsések közé tartozom, aki elmondhatja, hogy nem munkája, hanem hivatása van. Soha nem volt számomra kérdés, hogy az egészségügyben szeretnék dolgozni, azt, hogy műtősnő leszek pedig éppen betegként a műtőasztalon fekve határoztam el, ami életem legjobb döntésének bizonyult. Minden nap azért öltöm fel műtősruhám, hogy embereken segíthessek. Az egyik legnagyobb elismerés pedig az, amikor látom, hogy a beteg nyugodt, hiszen tudja, hogy őérte dolgozunk, neki akarunk segíteni.

1998 óta űzöm töretlenül hivatásom, 2018 tavaszától már a győri Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály műtőjének vezetőjeként. A Lumena Lézerközpont megalapításával pedig új lehetőségek tárultak elém, ahol - habár közvetve -, de még több gyógyulni és szépülni vágyón tudok segíteni.

A műtő egy külön világ, az egészségügy területén belül, a maga rejtelmeivel, izgalmaival és titokzatosságával. Ez az a hely, ahol nincs alá-fölé rendeltség, hanem csakis egymásra utaltság van, hiszen: csak és kizárólag a beteg létezik, Ő a fontos! A győri kórház által minden évben megrendezett Ápolásszakmai nap rendszeres előadójaként igyekszem a műtő szakmai emberi oldalát bemutatni.


Horváth-Nagy Dorottya

Lumena Alapító - Tulajdonos
Ügyvezető
„Lételemem a kommunikáció, fejlődés és kreativitás - az emberekkel való kapcsolódás, és segíteni akarás.“

Szeretnénk még nagyon sokáig Győr kiemelkedő rendelőintézeteként segítséget nyújtani a betegeknek, vendégeknek.

Lételemem a lelkiismeretes, igényes, precíz munka, őszinte, kreatív, pozitív ember vagyok. Fontos számomra az embereken való segíteni akarás. A fejlődés érdekében mindig keresem a legjobb ötleteket, új megoldásokat. Hiszek ugyanakkor a régi értékekben, és abban, hogy jónak lenni jó. Szabadidőmet a családi programok, kirándulások mellett igyekszem a sportnak, kultúrának, utazásnak és barátoknak szentelni.


Dr. Éles Gyögy

plasztikai sebész


1977-ben születtem Miskolcon. Az általános és középiskolai évek után általános orvosi diplomát 2002-ben szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. 2008-ban szakvizsgáztam sebészetből, majd 2013-ban plasztikai sebészetből. 2007-től dolgozom a győri kórház Égés- és Plasztikai Sebészeti Osztályán. A plasztikai sebészet rekonstrukciós és esztétikai sebészeti vonalán egyaránt tevékenykedem.

A Lumenához 2018. őszén csatlakoztam, bőrképlet eltávolítást, elsősorban anyajegyek levételét végzem a központban, ambuláns sebészeti úton.

Szakmai társasági tagságok:
 • Magyar Égési Egyesületnek tagja,
 • Európai Égési Egyesületnek (EBA) tagja,
 • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebészeti Társaság tagja

  Dr. Mosonyi Péter

  urológus adjunktus

  Magánrendelés ideje: csütörtök délután
  Bejelentkezés: +36 (30) 270 5028
  E-mail: dr.peter.mosonyi@gmail.com

  1980-ban születtem Sárváron. Az érettségimet a Győri Bencés Gimnáziumban szereztem meg, majd a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán kezdtem orvosi képzésemet 1999-ben. Orvosi diplomámat 2005-ben szereztem meg, majd a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Urológiai Osztályán dolgoztam, szakorvosi képesítésemet is itt abszolváltam 2011-ben. 2013-tól két éven át Dubajban, a Dubai Hospital Urológiai Osztályán dolgoztam specialist registrar pozícióban. 2015-től ismételten Magyarországon, a győri Urológiai Osztályon tevékenykedek. Tudományos érdeklődési területem az urológiai endoszkópos sebészet, az inkontinencia műtéti és konzervatív kezelése, valamint a férfi szexuális zavarok és a férfi meddőség. Több tudományos közleményem jelent meg a fenti témákban. Számos tudományos társaság tagjaként rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és külföldi kongresszusoknak. Műtéti tevékenységem ennek megfelelően alsó- és felső húgyúti endoszkópia, valamint a laparoscopos onkológiai műtétek mellett az inkontinencia és a hüvelyi előesés rekonstrukciós műtétei.

  Szakmai és tudományos képesítések:
  • Urológiai szakvizsga: 2011
  • Fellow of the European Board of Urology (FEBU): 2011
  • PAMOK Urológiai Osztály adjunktusa: 2017-től
  Szakmai társasági tagságok:
  • Magyar Orvosi Kamara
  • Magyar Urológus Társaság
  • Magyar Andrológiai Társaság
  • European Association of Urology
  • Endourological Society
  • Emirates Urological Society

  Dr. Csenge Titanilla

  szülész - nőgyógyász adjunktus

  Magánrendelés ideje: hétfő délután
  Bejelentkezés: +36 (70) 451 1946
  E-mail: csengetitanilla@gmail.com
  Iskoláimat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszaújvárosban kezdtem, ahol 18 éves koromig éltem. Általános Orvosi diplomámat 2002-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem. Ezt követően Győrben a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kezdtem a szakorvosképzésemet, ahol azóta is dolgozom. Ez alatt az idő alatt született meg az első gyermekem, Lilla. 2008-ban szakvizsgáztam Szülészet-Nőgyógyászatból kiváló minősítéssel. A megyei kórház egyetlen női szülész-nőgyógyász szakorvosaként a gyermeknőgyógyászat területén képeztem tovább magam, mivel a kislányokkal és a szégyenlős tinédzserekkel is könnyen teremtek kapcsolatot. 2013-ban született második gyermekem, Zénó. Kis szünet után újra aktívan praktizálok, vállalok terhesgondozást és szülésvezetést de meddőségi, változókori és műtétes megoldást igénylő betegségekkel is foglalkozom. Férfi kollegáim között egy színfoltként a palettán próbálok a hozzám forduló lányoknak, hölgyeknek segíteni.


  Németh Bertalanné Szilvia

  recepciós, vezető – asszisztens

  Szlovákiában születtem, tanulmányaimat Trnava városában végeztem. Szülésznőként majd három évtizedes tapasztalattal rendelkezem, 1999-től a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban dolgoztam szintén ugyanezen a területen.

  „Hivatásomnak tekintem a páciensek teljes körű tájékoztatását, mely hozzájárul az orvos – beteg konzultáció sikerességéhez, a kezelés hatékonyságához és a mindenkori nyugodt légkör megteremtéséhez.”


  Somogyiné Pénzes Anett

  recepciós-asszisztens

  1987. március 9-én születtem Győrben. Középiskolai tanulmányaimat a Baross Gábor Szakközépiskolában végeztem, német két tanítási nyelvű osztályban, érettségi vizsgámat is két nyelven (német-magyar) teljesítettem, ezzel felsőfokú német nyelvvizsgát szereztem, valamint angol középszintű nyelvvizsgát tettem.

  Iskoláimat a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János karán folytattam, ahol turizmus – vendéglátás szakon diplomáztam 2009-ben. Nyelvtudásomat itt is tovább fejlesztettem és angol szakmai középfokú nyelvvizsgát tettem. Tanulmányaim befejezése után 5 évig Budapesten éltem. Ez idő alatt szállodai recepciósként, illetve utazási irodai ügyintézőként tevékenykedtem. Munkám során mindig igyekezetem precízen , postosan és gyorsan intézni mind az ügyfeleim kérését, mind az ezzel járó adminisztratív tennivalókat. Az elmúlt éveket 3 gyönyörű gyermekemmel (Soma, Sára és Döme) otthon töltöttem.

  „Szeretném a Lumena csapatát is odaadó munkámmal erősíteni."

  „Mert a szépség már fájdalom nélkül is elérhető!“

  Kérdése van? Segítünk!