Már elérhető lézerközpontunkban a kiváló minőségű
bőrápolást biztosító termékcsalád teljes választéka.

Az Uriage Dermatológiai Laboratórium 1992 óta használja fel az Uriage termálvíz előnyös tulajdonságait szakértő bőrgyógyászati termékeihez, hogy napi szinten segítse a bőrápolást az egész család számára, bármely bőrtípusnak vagy esetlegesen problémás bőrnek is a optimális módon.
Az Uriage termékcsaládok között mindenki megtalálja a számára megfelelő, kiemelten magas hatóanyag tartalmú bőrápolót.

Becsülje meg bőrét, biztosítsa a legjobb törődést számára!

 • Age protect - ránctalanítás
 • Az Age Protect egyidejűleg hat a bőr öregedésének minden jele ellen és véd a károsító, a bőr korai öregedését okozó napi agresszióktól. Korrigálja a ráncokat, a feszesség hiányát, megemeli az arckontúrt, feléleszti a bőr ragyogását és a barna foltok megelőzésével egységesebé teszi az arcszínt. Véd a bőr idő előtti öregedését okozó környezeti szennyező hatásoktól és a mobiltelefonokból és egyéb képernyőkből származó, bőrre káros mesterséges kék fénytől.
  Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatékonyság!

 • Bőrgyógyászat
 • Bariéderm – sebkezelő és gyulladáscsökkentő krém
  SOS segítség bőrsérülések esetén az egész család számára, nagyon erős UVA/UVB védelemmel. Ideális olyan bőrfelületre, melyeket napsugárzás érhet. Segít megelőzni a sérülés vagy bőrgyulladás utáni, napsugárzás okozta hiperpigmentációk kialakulását. Sérülések után segíti a bőrszövet magas minőségű és gyorsabb regenerálódását.

  Xémose - száraz bőr, atópiára hajlamos bőr
  A Xemose termékcsalád a száraz/nagyon száraz bőr napi ápolására, és atópiára hajlamos bőr regenerálására ajánlott. Innivatív összetételük táplál, véd, nyugtatja a bőrt és gátolja az irritációkat és a viszketést. Uriage termálvíz tartalmuk védi a mikrobiom egyensúlyát. Gyorsan felszívódnak, puha, rugalmas bőrt és hosszan tartó komfortot nyújtanak.
  Csecsemők, gyerekek, felnőttek részére egyaránt ajánlott.

  Hyséac - problémás, zsíros bőr
  Bőrápoló program a zsíros és kombinált bőr számára a tiszta, matt és bőrhibáktól mentes bőrért. A termékcsalád a zsírosan fénylő bőr, mitesszeres bőr és a pattanásos, aknés bőr igényei számára egyaránt tartalmaz ápoló termékeket.

  Toléderm/Rosélaine – érzékeny bőr, rosacea
  Klinikai vizsgálatokkal igazolt, magas hatékonyságú termékcsalád a kipirosodó és/vagy látható hajszálerekkel átszőtt arcbőr ápolására. A legújabb kutatási eredmények felhasználásával. Csökkentik a bőrpírt és akadályozzák a visszatérését, érösszehúzó, nyugtató és hidratáló hatásúak, szabályozzák a bőrpírt okozó molekuláris reakciókat és védenek a külső hatásokkal szemben.

  Uriage Termál – hidratálás/ vízhiányos bőr
  Az Uriage termálvíz minden előnye a krémekbe zárva, az optimálisa hidratát bőrért. Regenerálja a bőr hidratáló mechanizmusát, fokozatosan felszabaduló hidratáló összetevők segítségével folyamatosan maximumon tartják az epidermisz hidratáltságát, helyreállítják a bőt barriert és újjáépítik a bőr hidrolipid rétegét.

 • Mindennapos arc- és testápolás
 • Az Uriage a mindennapi higiéniai szükségletek kielégítésére is előállított különböző készítményeket. Külön termékcsalád arctisztításra és sminklemosásra, minden bőrtípus figyelembevételével. Intim mosakodógél napi használatra, az érzékeny intim testrészek kíméletes tisztítására. Krémtusfürdők – olajtusfürdők és dezodorok a megfelelő higiénia biztosítására a mindennapokban.

 • Depiderm – pigmentfoltok
 • Termékcsalád pigmentfoltos bőrre. Korrigálja a barna foltokat és egységesíti a bőrszínt. Csökkenti a barna foltok méretét és intenzitását. Gátolja a pigmentképződést, halványítja a meglévő barna foltokat, kiegyenlíti a pigmentációt.

 • Bariésun – napvédelem
 • Világos bőrre, erős napsugárzás esetén. Véd a napsugárzás okozta idő előtti bőröregedéssel, barna foltok megjelenésével és hosszú távú sejtkárosodásokkal szemebn. Ajánlott továbbá a maximális védelmet igénylő pl.: pigmentfoltos, napérzékeny, napallergiás bőr esetén is.

 • Baba
 • A termékek Uriage termálvíz tartalma erősíti a csecsemők bőrének éretlen barrier funkcióját. A termékek összetétele hipoallergén, színezék- és alkoholmentes.
  Tisztító és bőrvédő, irritációcsökkentő hatású készítmények gyerekek bőrének mindennapi ápolására.

  Kérdése van? Segítünk!