Laborvizsgálatok

Milyen laborvizsgálatokat végzünk?


Meddőségi laborvizsgálat
A meddőség körülbelül a párok 25%-át érinti, orvosi segítséggel azonban számos esetben javítható ez az arány. A laborvizsgálatok során lehetőség van a meddőséggel összefüggésbe hozható hormonális és immunológiai elváltozások feltérképezésére.  A vizsgálatok szakszerű felügyelet mellett, diszkrét és biztonságos közegben, egyéni időpontegyeztetés alapján zajlanak. Kérjen időpontot online.

A várandósság ideje alatti három időszakot, úgynevezett 3 trimesztert határozunk meg, mely időszakokban a leendő édesanya egészségét és a magzat egészséges fejlődését folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük.  A szükséges laborvizsgálatok egyéni időpontegyeztetés alapján zajlanak, elkerülve a felesleges várakozás hosszú óráit.

Tumormarkerek
A tumormarker vizsgálatot azoknál a betegeinknél végezzük, akiknek olyan  panaszai tünetei vannak, melyek felvetik egy esetleges daganatos elváltozás lehetőségét. A tumormarker termelődése daganatos sejtek által történik, a laboratóriumban ezeket az anyagokat testváladékból lehet kimutatni. Kérjen időpontot online.

Fontos megjegyeznünk, hogy az eredmények semmilyen esetben sem adnak, vagy helyettesítik a diagnózist. Terápiát és a kezelési javaslatot minden esetben kezelőorvosától kap. A szükséges laborvizsgálatok egyéni időpontegyeztetés alapján zajlanak, elkerülve ezzel a várakozás hosszú óráit Kérjen időpontot online.

HPV
A HPV-fertőzés veszélye nők és férfiak esetében is egyaránt fennáll, melyek esetében kiemelten fontos az időben történő diagnózis. Jellemző tünetei lehetnek  a nemi szervek környékén megjelenő elváltozások, de akár látható tünetek nélkül is fennállhat a fertőzés állapota. Laboratóriumi vizsgálataink keretén belül lehetőség van egy esetleges HPV-fertőzés teljes biztonsággal történő megállapítására.

A vizsgálat gyors, teljesen biztonságos és diszkrét. Forduljon hozzánk bizalommal és óvja egészségét!

Kérdése van? Segítünk!