Gelavis Hialuronsav kapszula – prémimum minőségű termék

A bőre olyan, mint egy virág… hogy szép legyen, hidratálást igényel!
Világszerte több millió ember élvezi a hialuronsav által nyújtott előnyöket. Új alkalmazási formákon keresztül használják, elsősorban egészségmegőrzésben, gyógyításban, valamint a kozmetológiában és orvos esztétikában is. Az új kutatások és klinikai vizsgálatok folyamatosan újabb előnyöket és eddig ismeretlen lehetőségeket tárnak fel.
A szájon át szedett hialuronsavval kapcsolatban a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy teljesen biztonságos és kiemelten jól hasznosul a szervezetben, segítve ezzel az esztétikai beavatkozások utáni eredmények optimalizációját is.

Mikor javasoljuk:
  • Petyhüdt bőr
  • Ráncok és árkok a bőrön
  • Száraz bőr
  • Esztétikai orvosi kezelések, beavatkozások után
  • Izületi gyulladás, szalag és ínkárosodás
  • Sérülés, műtét utáni állapotok
Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmazható bármely életkorban, de elsősorban 25 év felett ajánlott.

Adagolás:
Napi 1-2 kapszula 3-6 hónapon keresztül


PA elegendő mennyiségű hialuronsav * az extracelluláris mátrixban ** szükséges a bőr hidratálásának fenntartásához. A HA, mint az ECM fő összetevője, képes a víz mennyiségének akár 1000-szeresét is megkötni a saját súlyához képest, és ezért különösen fontos a bőrünk hidratálása.
A GelaVis HA, a hialuronsav erejével javítja a bőr állapotát az arcon és az egész test felületén, pozitívan hat az ízületekre, ínakra, szalagokra, nyálkahártyára és a szemgolyóra is.
Szedése kiemelten ajánlott, esztétikai kezeléseken átesettek számára, ugyanis az segíti a bőr regenerálódását, így felgyorsítja a gyógyulást.

A GelaVis HA Premium Quality gyártási folyamatát az IFC és a BFC nemzetközi szabványai ellenőrzik és ellenőrzik. Az IFC és a BFC a világszerte elismert minőségi és maximális biztonsági szabványok közé tartozik a nyersanyagok gyártása, szállítása és tárolása terén.
A szabadalmaztatott bioaktív nyersanyagok a legmagasabb színvonalúak. Ezek a nyersanyagok magas szintű fenntarthatóságán, alapszerkezetén alapulnak.
A tanúsított termék- és tételelemzés mindig biztosítja az egyes hatóanyagok valós tartalmát, nem kívánt összetevők nélkül, amelyek irritálhatnák esetéeg az immunrendszert.
A magabiztosság nemcsak a test arcának vagy bőrének szépségéről szól, hanem az egészséges ízületekről, szalagokról és inakról, amelyek lehetővé teszik a mozgást.

Hallgasson a bőrére…

Kérdése van? Segítünk!