Anyajegy eltávolítás

Klinikánk specialistája, Dr. Éles György - plasztikai sebész főorvos - szakszerű megoldást nyújt az anyajegyüktől, szemölcsüktől megválni kívánók számára.

Mikor ajánlott a bőrképlet eltávolítása?

Eltávolításuk javasolt, ha olyan helyen találhatók, hogy megsérülhetnek, megsérültek, ha klinikailag atípusosnak bizonyulnak, illetve, amennyiben esztétikai szempontból zavarják a beteget.

Hogyan történik a beavatkozás?

Az anyajegyeket, illetve az egyéb bőrelváltozásokat sebészi kimetszéssel távolítjuk el, melyet ezt követően szövettani vizsgálatra küldünk. A beavatkozást követő héten, előre egyeztetett időpontban orvosi kontroll követezik kötéscserével, majd egy hét múlva elvégezzük a varratszedést. Az elkészült szövettani lelettel kapcsolatban két héten belül konzultálunk. A beavatkozás ára a teljes folyamatot tartalmazza.

Mekkora heggel jár?

A varratvonalnak megfelelően vékony heg marad, mely kezdetben vörösesbarna színezetű, majd jellemzően 4-6 hónap múlva fokozatosan elhalványodik. A legjobb a sebgyógyulás az arcon, itt gyakran szinte nyom nélkül tudnak a sebek gyógyulni. Központunkban szakképzett személyzet végzi az ellátás minden elemét. Fontos kiemelnünk a megfelelő mikroműszerek, finom-plasztikai eszközök, valamint minőségi varróanyagok használatát, ezzel is minimalizálva esetleges szöveti reakciót és elsősegítve a szebb sebgyógyulást.
További részletekért és időpontfoglalásért keressen minket bizalommal.

Az anyajegyeken kívül egyéb bőrképletek eltávolítása is elérhető központunkban.

Kérdése van? Segítünk!